Luleshtrydhet, shumë gjëra që nuk i dinim

Të kuqe dhe të bukura, me një formë “zemre” afërsisht, këto janë luleshtrydhet. Ato kanë vitaminën C dhe flavanoidët dhe për këtë kanë një mijë veti të këtij fruti mik të shëndetit dhe të mirëqënies…